Menu Zavřeno

Kurzy na míru

Najdete zde nabídku individuálních lekcí, při kterých se vám bude lektor plně věnovat. Máme zde i skupinové lekce zaměřených na zábavu a zážitek. Tyto lekce jsou využívány např. na rozloučení se svobodou, narozeninovou párty, firemní akce apod. Stačí si vybrat a domluvit se přes email: kurzy@atelierhamaka.cz.

Individuální lekce kresby a malby jsou ideální volbou pro klienty, kteří vyžadují maximální flexibilitu a osobní přístup. Bez ohledu na to, zda jste začátečník hledající pevné základy, nebo pokročilý umělec, lektor se vám bude plně věnovat s ohledem na vaše specifické potřeby a cíle. 

Lekce jsou zaměřeny na precizní osvojení technik jako kresba tužkou, akvarel, akryl či olejomalba, s důrazem na postupný rozvoj vašeho jedinečného uměleckého stylu. Výuka je přizpůsobena vašemu tempu, ať už toužíte zdokonalit své základní dovednosti, nebo se pustit do sofistikovaných výtvarných projektů. Tento kurz je skvělou příležitostí k prohloubení vaší kreativity a získání mistrovské jistoty v práci s různými médii.

Chcete originální dárek pro vaše kamarády a blízké? Kupte jim tento kurz. Užijete si spoustu zábavy, poznáte radost z tvorby a ještě si odnesete zajímavé dílko domů. Super jako narozeninový dárek pro kolegy z práce nebo zážitek pro celou rodinu. Zařídíme pózování modelu/modelky a současně výuku kresby. Je jen na vás, zda to chcete pojmout jako velkou legraci nebo opravdovou výuku.

Výběr motivu k malování je dán, kurzistům jsou sdělovány jednotlivé kroky a skupina pak namaluje motiv podle obrázku. Jedná se o relaxační malování za doprovodu hudby, práci s alfa hladinou, posílení sebevědomí jednotlivce. Výběr je velmi pestrý a inspiraci najdete v našem katalogu: KATALOG WORKSHOPŮ.

Kurz malování pravou mozkovou hemisférou – podíváme se na to, jak nám fungují obě hemisféry, kde nás v naší kreativitě blokují, proč se nám nedaří nakreslit, to co chceme a jak to můžeme obejít.
Kurz intuitivní malby nahlédneme pod pokličku nás samých a dostaneme na povrch pořádnou porci naší tvořivosti.
Kurz automatické kresby – naučíme se, jaký význam má automatická kresba v řešení různých životních i pracovních situací. Kurz je doplňován na přání i artdiagnostikou.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy udělilo Ateliéru Hamaka akreditaci k provádění vzdělávacích programů a následně vydání osvědčení o jejich absolvování. Vzdělávacím cílem je rozvoj pedagogických pracovníků a jejich dovedností v oblasti výtvarné výchovy, psychologie výtvarné výchovy (propojování pravé a levé hemisféry), prohlubování vědomostí a praktických zkušeností. Pro domluvu ohledně rozsahu, ceny a zaměření kurzu nás neváhejte kontaktovat na kurzy@atelierhamaka.cz.
teambuilding
Naše firemní kurzy jsou navrženy pro zvýšení výkonnosti týmu prostřednictvím efektivního propojení pravé a levé mozkové hemisféry, posílení týmové spolupráce a zlepšení komunikace na pracovišti. Zaměřujeme se také na rozvoj sebevědomí jednotlivců, což vede k vyšší samostatnosti a schopnosti přijímat inovativní řešení. Absolvováním našich kurzů získáte schopnost nacházet nové úhly pohledu a efektivněji řešit problémy, čímž se zvýší produktivita a efektivita vaší firmy. Tyto výsledky jsou garantovány díky důkladnému tréninku zaměřenému na rozvoj obou mozkových hemisfér.